Ти си тук: Начало // Дизайнери // Удобни високи токчета благодарение на Raphael Young

Удобни високи токчета благодарение на Raphael Young

Обувки R-Flex Raphael Young

Страхотна новина за момичетата, които обичат високите токчета! Френският дизайнер Raphael Young създаде обувки ноа висок ток, които са толкова удобни, все едно сте с  равна обувка. Raphael Young е толкова сигурен, че неговото изобретение ще се превърне в хит, че го е патентовал.

Обувки R-Flex Raphael Young

Обувките  „R-Flex“ са много  гъвкави, съдържат метална вложка при пристите на крака, което ги прави устойчи и предотвратява евентуално изкълчване, ходовата част е направена от латекс-гел, който предотвратява от подхлъзване, а в петата са поставени стоманени пластини, които правят обувката много стабилна. Високите токчета ще се превърнат в много удобен аксесоар, благодарение на дизайнера Raphael Young.

Автор:Вера Атанасова


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |