Ти си тук: Начало // Аксесоари // Украшения: тенденции за пролет-лято 2010

Украшения: тенденции за пролет-лято 2010

Това лято, повече от всякога вярно наблюдаваме смес от стилове, и дори някои бижутери – консерватори,  са решили да не спазят традицията и да създадат иновативни, необичайни или умишлено класически шедьоври!

Виждаме едно голямо  разнообразие от цветове, като в скъпоценни камъни, така и в благородните метали. Всичко това ще помогне при избора ни на красиви аксесоари и украшения, които съчетани правилно с подходящия тоалет, може да Ви преобрази до неузнаваемост.

Разходите за тези изкушения е в зависимост със средствата с които разполагаме, но за радост, сега има голям избор на красиви и в същото време качествени и не много скъпи бижута.

Автор: Ани Минева


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |