Ти си тук: Начало // Мода // Ултра модерни обувки в секси червено!

Ултра модерни обувки в секси червено!

Червените обувки – те са секси, те са модерни, те са игриви и предизвикателни!

Червеното е модерния цвят на сезон 2010, а това го докава и факта, че знаменитости като: Виктория Бекъм, Кристина Агилера, Джесика Алба и т.н. прибавиха този цвят към гардероба си!  Можете дори да се каже, че червените обувки са класически, и те винаги са модерни и актуални. Разнообразие от модели в този цвят обувки, ни предлагат дизайнерите: висок ток и на платформата. Така че, те ни улесняват максимално в избора ни на любимите ни модели.

Лично от себе си бих добавила, че ако направите правилния избор от тези модели червени обувки, това ще подчертае Вашата женственост и сексуалност!

Във виртуалната Ни галерия сме добавили и  снимки на тези прекрасни обувки в съчетание с различни тоалети за оптимален ефект! Enjoy!!!

Автор: Ани Минева


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |