Ти си тук: Начало // Модни тенденции // Вълшебният тюрбан пролет-лято 2011

Вълшебният тюрбан пролет-лято 2011

Вълшебният тюрбан пролет-лято 2011 Вълшебният тюрбан пролет-лято 2011

Най-актуалното украшение за главата през 2011 година това ще бъде тюрбана. Универсалността на тюрбана е, че не изисква да се съчетава с определен тип облекло. Тюрбанът през този сезон може да стане интересно допълнение към небрежен или строг костюм, дори и към екстарвагантен.

Модните тюрбани 2011 година без да се преувеличава може да се каже, че те са  универсалните аксесоари, способни да направят всяка визия много стилна.

Тюрбанът привлича погледите към женското лице, за това макиажа трябва да бъде безупречен, а всички недостатъци и дефекти трябва да бъдат скрити от любопитните очи. Няма никакви правила при създаването на тюрбана, вие можете спокойно да експериментирате при неговото оформяне, защото всеки път той може да бъде просто уникален.

Вълшебният тюрбан пролет-лято 2011 Вълшебният тюрбан пролет-лято 2011

Автор:Вера Атанасова


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |