Ти си тук: Начало // Мода // Вечерна чанта от Diane Von Furstenberg

Вечерна чанта от Diane Von Furstenberg

Представяме ви   още един вариант очарователна вечерна чанта, която сякаш  е създадена  повече за красота, отколкото за удобство.  Създателят й е  Diane Von Furstenberg, които се е вдъхновил, струва ми се, от  потоците на звездите в нощното небе. Идеята и модела са  брилянтни. Малка, елегантна дамска чанта в мека черна кожа, с дълбоки гънки, които придават форма и обем. Повърхността на модела е покрита от метални дискове, което придава интересен метален дизайн на чантата. Това „украшение“ е изработено от злато, като размерите на дисковете са в различна големина.   Дамската чанта е снабдена с двойна дълга дръжка е украсена отново с малки златни топчета. Ако желаете, дължината на дръжката може да се регулира  или пък да бъде закопчана !
По мое мнение, модела е  много интересен и стилен, изглежда грандиозно и въпреки изобилието на декорация, в никакъв случай чантата не е претрупана. Остава да добавим   цената за нея, която е  543 евро.

Автор: Ани Минева






Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |