Ти си тук: Начало // Новини // Виктория и Дейвид Бекъм създадоха тениски за благотворителни цели

Виктория и Дейвид Бекъм създадоха тениски за благотворителни цели

Звездната двойка Виктория и Дейвид Бекъм създадоха тениски за благотворителни цели. Участие в създаването им имат и тримата им сина Бруклин, Ромео и Круз.

Приходите от продажбата на тениските ще бъдат предоставени на хора в неравностойно положение в развиващите се страни. „Двамата с Виктория сме очаровани от новото начинание със Sport Relief тази година. Нашето семейство изживя хубави моменти в процеса на създаване на тази линия тениски и се надяваме, че тя ще позволи да бъдат събрани средства за всички тези важни каузи. Най-важното е, че събраните пари ще помогнат да бъде променен животът на много хора“, съобщи Дейвид Бекъм в комюнике. /http://news.v2.bgnes.com/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |