Ти си тук: Начало // Новини // Vintage. Новата инициатива на SV Fashion Studio

Vintage. Новата инициатива на SV Fashion Studio

Винтидж. Vintage. На някои хора тези думи са им достатъчни, за да се издигнат в небесата на модните си блянове. Винтидж дрехата носи фантастична аура за ценителите. Защото преди 80-те модата не е била консуматорска сфера, а изкуство, тя е била ценена, уникална, недостижима. А да притежаваш рокля с паднали рамене на Lanvin е означавало да притежаваш света, или поне модния свят.

Инициативното модно дуо SV fashion studio започва чисто нов проект през 2010! И той ще бъде именно vintage изложението от 15 януари.

Всеки, който притежава дреха, обувки, бижу или парфюм, отдавна прехвърлили 30-те, има възможността да покаже своите съкровища в периода 15.01-15.02 в модното студио и дори да ги предостави за продажба при желание. Ако не си сред тези щастливци, то поне не изпускай възможността да се сдобиеш с гардеробно бижу в този период.

За останалите обаче винтинд е едно понятие, което в България все още няма приложение.

Какво е винтидж обаче!? Винтиджът няма нищо общо и не трябва да се бърка с т.нар. стандартен second hand. Това е „старата“ мода, която се отличавала с твърде високото си качество и своите изисквания: необходима възраст, знаменита фамилия на производителя, характерни за епохата черти.


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |